Home
News Feeds:
05
О
2011

 

Yambol1С №29 Недялко Лазаров е кандидатът за кмет на Ямбол от ПД „СОЦИАЛДЕМОКАРТИ“ и води листата за кандидат-съветниците. На второ място е областният председател на партията Иван Стефанов. Недялков е мотивиран да се бори за кметския стол от желанието да направи Ямбол по-добър град за живеене и от многобройните си приятели, познати и непознати, които го подкрепят.

Виж кой е Недялко Лазаров

 

 

 

 

 

 

Автор: Социалдемократи   
 
04
О
2011

 

ivanivanov1Иван Иванов е кандидатът за кмет на Червен бряг, издигнат от коалиция „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ, ЗЕЛЕНИ И ПАТРИОТИ“, подкрепен от: „Движение Експерти за Регионите“, „Национален Съюз за Нова България“, граждански сдружения, еколози и неправителствени организации. Той ще бъде подкрепен от листа с 16 кандидати за общински съветници с номер 25.

Автор: Социалдемократи   
 
04
О
2011

stoyan ovcharov На 2 септември на коктейл организиран в ресторант „Каприз” в град Елхово, Политическо движение „Социалдемократи“ обявиха официално своите избраници, които ще представляват движението в предстоящите местни избори на есен.

На коктейла бяха представени кандидатите за общински съветници, както и кандидатите за населени места в община Елхово, а именно Бояново, Гранитово, Лесово и Пчела. В списъка с имена, които ще атакуват местния парламент след малко повече от месец, присъстват имената на сегашния Председател на общински съвет Елхово – Стоян Овчаров, както и Атанас Петров, Христо Христов, Красимир Георгиев, Мончо Монев, Петя Великова и Недка Михнева.

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 50 от 52
Съгласни ли сте с предложението, да отпадне изискването към партиите да събират подписи за подкрепа от избирателите, нужни за регистрация за избори?

 
Copyright © 2021. Политическо движение Социалдемократи.